Serveis

Muntatge i fabricació mecànica

Per a la construcció d’elements a base de xapa conformada en fred i soldada segons especificacions

Aquests elements es treballen en les nostres instal·lacions, mitjançant l’ús de cisalla o plasma per al tall de les xapes, el plegat de les mateixes amb premsa plegadora hidràulica i el cilindratge mitjançant corrons hidràulics.

Enginyeria

Dissenyem i planifiquem els projectes

En els projectes que ho requereixen disposem d’enginyers mecànics i químics per dissenyar , validar i realitzar el seguiment del projecte per a garantir la seva execució de forma satisfactòria.

Fabricació

Instal·lacions, maquinaria i professionals qualificats

Disposem d’àmplies instal•lacions, equipament i maquinària especialitzada i professionals qualificats per a fabricar múltiples equips: tremuges, bisinfins, canals de recollida de producte, bescanviadors de fum, xemeneies, cossos de caldera, etc.

Qualitat

Vetllem perquè aquest sigui un dels nostres trets diferencials

Els nostres enginyers i professionals garanteixen l’aplicació de les mesures de qualitat més exigents per satisfer els estàndarts de qualitat internacionals més exigents.

Postventa

Seguiment i suport un cop finalitzat el projecte

Oferim un servei continuat de suport a tots els equips fabricats per la nostra empresa, garantint el manteniment evolutiu del seu equip durant tot el seu cicle de vida.

CONTACTAR