Sobre nosaltres

Caiber és una empresa amb molts anys d’experiència en el sector, dedicada exclusivament a la caldereria en acer inoxidable per a farmacèutica i alimentària.

Recentment afrontant el relleu generacional en la gerència, després de tota una vida dedicada al creixement i consolidació de la empresa de la mà dels nostres clients, que ens fan confiança des de fa tants anys, amb els centenars de projectes que hem realitzat amb tot aquest temps.

L’objectiu d’aquesta nova etapa de CAIBER és, donar un servei proper i de confiança basat en la col·laboració amb el client, cobrint totes les seves necessitats fins a la finalització del projecte.

Les nostres instal·lacions disposen d’oficina tècnica, ampli taller per fabricar els equips amb comoditat i qualitat, oficina centralitzadora del servei i furgonetes equipades amb les eines necessàries per a desenvolupar els treballs amb la major rapidesa i qualitat possibles.

Els nostres serveis inclouen el disseny del projecte, la producció dels equips de caldereria, instal·lacions industrials i control de qualitat, sempre basant-nos amb una col·laboració estreta amb el client.

Plegadora: Marca Ajial de 3,0m d’ample. 120 Tones de pressió. Per a xapa de 6mm de gruix.

Cilindre: de 2,0m d’ample. Per a xapa de 6mm de gruix.

Cisalla: Marca Axial de 3,0m d’ample. Per a xapa de 6mm de gruix.

Jordi Torras

— Enginyer tècnic industrial

Experiència en el sector metal·lúrgic des del 1992. Primer com a operari, més endavant com a delineant projectista i finalment com a cap de producció i planificació dels treballs de construcció i muntatge d’estructures metàl·liques com a naus industrials, caldereria, instal·lacions singulars i manteniment industrial, en diferents empreses.

Pedro Berruezo

— Director comercial

Més de 30 anys d’experiència en el sector de la metal·lúrgia, realitzant funcions d’operari, encarregat de taller i cap d’obra. Els treballs exercits estan dins del marc de la caldereria, serralleria, fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques; així com el manteniment a empreses, fabricació i reparació de maquinària i instal·lacions singulars.

CONTACTAR